Backup & herstel

Zorg voor datazekerheid met de backup- & hersteloplossingen van Byter.
Zo voorkom je verlies van belangrijke bedrijfsdata.

Direct aanvragen >

Datazekerheid

Met de back-up- & hersteloplossingen van Byter zorg je ervoor dat data niet verloren gaat. Data speelt een belangrijke rol in vrijwel iedere onderneming: we slaan steeds meer digitaal op en maken belangrijke beslissingen op basis van de informatie die we uit data halen.

Of het nu gaat om de bedrijfsadministratie, waardevolle documenten of een archief van afgerondde projecten; dataverlies komt altijd als een verassing en heeft vervelende gevolgen. 

Oplossing op maat

Back-ups opslaan in de cloud, binnen de bedrijfsmuren, of een combinatie van deze twee? Iedere onderneming is anders, daarom zijn onze backupoplossingen hier flexibel in. 

Échte service

Wij controleren de integriteit van back-ups en de continuïteit van de geleverde back-up-oplossing.
Gaat er iets mis, dan ondernemen wij actie.

Totaaloplossing

De back-up- en hersteloplossingen van Byter zijn breed inzetbaar. Wij backuppen werkstations, servers, websites, Office 365, G Suite, VMware & Hyper-V. Hierdoor kan je ieder backupvraagstuk bij ons onderbrengen. 

Transparante tarieven

De kosten van een back-up- en hersteloplossing wegen natuurlijk op tegen het verlies van data. 
Back-ups opgeslagen in de cloud betaal je per gigabyte. Hierdoor betaal je alleen voor wat je gebruikt. Sla je de back-ups liever op binnen je bedrijfsmuren? Ook dan kunnen wij scherp geprijzde oplossingen leveren. 

Voor iedere vraag een passende oplossing
Image
Image
Image