Wi-Fi

Altijd verzekerd van een stabiele en snelle draadloze netwerkverbinding voor jou,
je collega's en gasten met de Wi-Fi-oplossingen van Byter. 

  Professionele Wi-Fi oplossingen voor iedere sector.
  Schaalbare draadloze netwerken voor ondernemingen van ieder formaat.
  Inzicht in netwerkgebruik.
  Sociaal Wi-Fi: check-in of like facebookpagina voor internettoegang.

Direct aanvragen >

Veilig verbonden

Beschikken over een draadloze netwerkverbinding is in vrijwel iedere onderneming een vanzelfsprekendheid. Met de toename van cloudoplossingen en de toename van het aantal mobiele apparaten per persoon stijgt de behoefte voor een stabiel en snel maar bovenal veilig draadloos netwerk. 

Byter realiseert professionele draadloze netwerken die voldoen aan de behoeften van jouw onderneming. Daarnaast zorgen wij voor een bijbehorende veilige infrastructuur. Indien gewenst kan je zelf inzicht krijgen in het netwerkverkeer. 

Wi-Fi voor ieder type onderneming

Kantoor

Schaalbaar, stabiel en snel draadloos in jouw hele kantoormgeving. Uitermate geschikt voor flexplekken en mobiele apparaten (zoals laptops, smartphones en tablets)

Horeca

Van restaurant tot B&B, van hotel tot café: laat gasten profiteren van een veilig en snel draadloos netwerk. Pas internettoegang na het geven van e-mailadres of een paginalike op facebook? Dat is mogelijk met sociaal Wi-Fi.

Onderwijsinstellingen

Veilige netwerktoegang voor leerling & docent. Beschikbaarheid en stabiliteit staat voorop zodat toegang tot leermiddelen altijd mogelijk is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij je langs!

 
Image
Image