Online werkplek

Altijd & overal (samen)werken met het apparaat dat bij jou past. 
Dat is werken met de online werkplek op maat van Byter.

  Verhoog productiviteit met een moderne online werkplek.
  Altijd werken met de nieuwste software. 
  Support waar je op kan vertrouwen.
  Betaal naar gebruik: per gebruiker per maand. 

Direct aanvragen >

Hoe ziet jouw moderne werkplek er uit?

De moderne werkplek is een totaaloplossing die altijd & overal werken met het apparaat dat bij jou past mogelijk maakt. De invulling van de moderne werkplek stemmen we samen met jou af. Hierdoor krijgt iedereen in jouw onderneming een moderne digitale werkplek die aansluit bij de onderneming en écht bijdraagt aan de productiviteit. 

Van een hosted werkplek in de cloud, Office 365, G Suite, tot een combinatie ervan, Byter zorgt voor een online werkplek op maat. Eenvoudig samenwerken in documenten, met je team vergaderen via een videoconferentie en overal toegang hebben tot belangrijke informatie? Dan past een moderne werkplek zeker bij jou!

Jij staat centraal

Naast dat Byter eigen IT-oplossingen biedt, integreert Byter ook Office 365, Microsoft Azure, Veeam, en... dát waarvan wij samen denken dat het bij jouw onderneming past. De wensen van jouw onderneming staan centraal bij de invulling van de moderne werkplek.

Échte service

Wij zijn er om jou te helpen. Of het nu gaat om een simpele vraag, het aansluiten van een nieuwe medewerker of het instellen van je e-mail op je smartphone, je kan altijd bij ons terecht.
Support

Mobiliteit als vanzelfsprekendheid

De tijd dat we aan kantoor gebonden zijn om te werken is geweest. Informatie moet toegankelijk zijn wanneer het nodig is. Ongeacht het tijdstip en waar we zijn. Werken met de oplossingen van Byter betekent dat jij kan werken waar en wanneer je dat wil. 

Betaal naar gebruik

Technologische innovatie gaat enorm snel, dit hoeft geen beperkingen te vormen.  Byter zorgt ervoor dat jouw onderneming altijd gebruik maakt van de nieuwste IT- en telecomoplossingen. Bij Byter betaal je voor vrijwel alle diensten naar gebruik, hierdoor betaal je nooit teveel.

Enorm veel functionaliteiten, gratis inbegrepen.

Flexibel

Altijd & overal werken.
Alleen een internetverbinding vereist. 

Kies zelf

Kies zelf met welk apparaat jij graag wilt werken.

Integratie

Wij integreren jouw bedrijfsapplicaties in de moderne werkplek.

Loop voorop

Jij en je collega's lopen altijd voorop met de nieuwste software!

Werken in de cloud

Bij Byter werken we bij voorkeur in de cloud. Werken in de cloud betekent dat je de zorgen over IT- en telecom bij Byter neerlegt. Hierdoor kan jij je focussen op zaken die er écht toe doen. Enkele voordelen die de cloud je als ondernemer kan brengen:

  • Groeit en krimpt mee met de behoefte van jouw onderneming.
  • Flexibele maandcontracten.
  • Betaal alleen voor wat je afneemt.
  • Geen zorgen over het beheer: Byter doet dit voor jou.

Kan ik bij Byter alleen maar in de cloud werken? Nee. Soms zijn er betere alternatieven, ook dan helpen we je graag. 

Telefonie

Bij Byter combineer je eenvoudig zakelijke telefonie met de moderne online werkplek. Met de zakelijke telefonie-oplossingen van Byter is jouw onderneming altijd bereikbaar. Waar en wanneer je maar wilt.

Telefonie van Byter kan als losse dienst worden afgenomen of worden gecombineerd met de online werkplek. Benieuwd naar de mogelijkheden van zakelijke telefonie van Byter?
We vertellen je er graag meer over op deze pagina 

Image
Image
Image
Image