Zakelijke telefonie

Altijd & overal telefonisch bereikbaar voor een vast bedrag per werknemer per maand.
Ontvang vandaag een offerte op maat!

Direct aanvragen >

Altijd bereikbaar

Of het nu gaat om één zakelijke telefonie-aansluiting of  van 50 werkplekken, Byter helpt ondernemingen van ieder formaat optimaal telefonisch bereikbaar te zijn. 

Bellen bij Byter doen we vanuit de cloud, hierdoor heb je geen eigen telefooncentrale meer nodig. Even niet op kantoor maar toch onderweg willen bellen? Geen probleem! 

Telefonie op maat

Zakelijke telefonie van Byter groeit en krimpt met jouw organisatie mee. Hierdoor zijn nieuwe medewerkers snel aangesloten en betaal je alleen voor wat je écht gebruikt. Door de eindeloze functionaliteiten van het telefonieplatform is jouw organistie optimaal bereikbaar.

Échte service

Wij zijn er om jou te helpen. Of het nu gaat om een simpele vraag, het aansluiten van een nieuwe medewerker of het instellen van het telefonieplatform, je kan altijd bij ons terecht.
Support

Overal bereikbaar

Op kantoor, in de stad, maar ook in het buitenland: overal kan je zakelijk bellen en gebeld worden. Met een handige app ben je altijd & overal bereikbaar. Even niet gestoord worden? Ook dat regel je eenvoudig via de app :-). 

Voordelige abonnementen

Jouw onderneming is al bereikbaar vanaf €6 per maand. Bel je veel binnen Nederland, het buitenland, of misschien beiden? Dan hebben we interessante abonnementen waarmee je zonder hoge kosten kan bellen. Bij Byter zijn telefoonnummers gratis en kunnen bestaande nummer worden meegenomen. 
Prijsinformatie 

Enorm veel functionaliteiten, gratis inbegrepen.

Openingstijden

Koppel de openingstijden van jouw onderneming aan het telefonieplatform. Bellers kunnen direct een voicemail achterlaten als je nog niet bent geopend.

Doorschakelen

Je toestel kan je eenvoudig doorschakelen naar een collega. Ook bellers die je aan de lijn hebt kan je eenvoudig doorverbinden. 

Keuzemenu's

Routeer bellers naar de juiste personen met behulp van keuzemenu's. Zo worden zij sneller en beter geholpen. Écht klantvriendelijk dus. 

Gespreksopname

Gesprekken opnemen kan in sommige gevallen handig zijn. Met onze telefonie-oplossing kan je eenvoudig gesprekken opnemen.

Persoonlijk & professioneel

Aan vrijwel iedere functionaliteit in het telefonieplatform kan je een gesproken boodschap koppelen. Denk aan bijvoorbeeld een welkomstboodschap zodra een beller je belt. Wij van Byter gebruiken dit natuurlijk ook. Wie Byter in de ochtend belt hoort direct 'Goedemorgen, welkom bij Byter.'. 

Naast welkomstberichten kunnen ingesproken boodschappen worden ingesteld voor keuzemenu's, wachtverzoeken, ‘gesloten’-melding en voicemail. Je kan deze berichten zelf opnemen of door dit Byter laten verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat jouw boodschappen professioneel worden ingsproken, dit is al mogelijk vanaf €75!

Samen sterk

Bij Byter staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze klanten voorzien van 'de beste oplossing' vinden wij vanzelfsprekend.

Niet voor niets werkt Byter samen als partner met gnTel.
Wij geloven dat het telefonieplatform van gnTel aansluit op de behoefte van onze klanten en daarnaast erg solide is: een platform waar wij op vertrouwen.
Samen met gnTel zorgen wij ervoor dat ondernemingen van een kwalitatief hoogwaardig telefonieplatform worden voorzien. 

Image

Bellen met je smartphone en toch je vaste zakelijke nummer gebruiken?
Dat kan met de gnTel App voor iOS en Android.