Weboplossingen

Jouw onderneming online in 3 stappen.

  Een website op maat die past bij jouw onderneming. 
  Support waar je op kan vertrouwen.
  Geen zorgen over beheer, wij nemen dit graag uit handen

Direct aanvragen >

Stap 1: domeinnaam

Een domeinnaam is de naam waarmee anderen jouw onderneming online kunnen vinden, zoals byter.nl. Bij Byter registreer je voordelig een domeinnaam naar keuze. Wij beheren kostenloos voor jou de domeinnaam zodat je hier geen omkijken naar hebt. 

Byter hanteert aantrekkelijke tarieven voor domeinnamen. 
Zo registreer je een .nl domeinnaam al voor €7,50 per jaar!

Heb je al een domeinnaam? Deze verhuis je eenvoudig naar Byter.

Image

Stap 2: webdesign

Iedere onderneming is anders en bovenal: smaken verschillen. Daarom gaan we samen met je op zoek naar jouw ideale website. Wij zorgen er standaard voor dat jouw website op alle typen apparaten goed te bekijken is.

Wil je een simpele website die dient als visitekaartje voor jouw onderneming, liever een uitgebreide website of een webshop? Wij hebben ervaring met websites van ieder formaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan horen we natuurlijk graag van je!

Image

Stap 3: webhosting

Om jouw website te publiceren voor 'het grote publiek' plaatsen we jouw website op ons webhostingplatform.
Goede websites verdienen goede hosting. Byter zorgt ervoor dat jouw website wordt geplaatst op een hostingplatform dat past bij jouw onderneming. Hierdoor is jouw onderneming altijd online en ben je altijd online bereikbaar voor je klanten. 

Wij vinden het belangrijk dat jij onbeperkt kan groeien. Daarom schaalt ons webhosting platform eenvoudig met jouw behoeften mee. 

Heb je op dit moment al een webhostingpakket? Byter verhuist jouw website gratis naar ons platform. 

Image
Oplossing op maat

Eenvoud & transparantie staat bij Byter centraal. Daarom nemen we je mee in het ontwikkeltraject van jouw website zodat je écht een website krijgt die past bij jouw onderneming. 

Doe het zelf

Wil je zelf aan de knoppen zitten: zelf foto's, teksten en pagina's toevoegen aan je website? Dat is bij Byter geen probleem. Standaard maakt Byter gebruik van WordPress, software voor het ontwikkelen van websites. Jij kan overal en met ieder apparaat jouw eigen website beheren. 

Beheer in goede handen

Zelf niet technisch of niet genoeg tijd om jouw website bij te houden? Wij staan voor je klaar. Voor een vast bedrag per maand nemen we het beheer van jouw website uit handen.

Inzicht in kosten

Bij Byter weet je vooraf welke kosten verbonden zijn aan de ontwikkeling en het in de lucht houden van jouw website. Ook als je het beheer van jouw website bij ons onderbrengt stellen we vooraf de kosten hiervan vast. Daarnaast krijg je op het webhostingplatform van Byter altijd onbeperkt dataverkeer bij normaal gebruik, geen variabele kosten dus. 

E-mail

Met een domeinnaam zijn de mogelijkheden van een zakelijk e-mailadres binnen handbereik. Wil je graag een zakelijk e-mailadres, zoals floris@jouwbedrijfsnaam.nl? Of heb je meerdere personen in jouw onderneming die een e-mailadres nodig hebben? Byter biedt een reeks aan zakelijke e-mailoplossingen voor een vast bedrag per gebruiker per maand. 

Met een zakelijke e-mailoplossing lees je zakelijke e-mails op ieder apparaat, is je agenda met ieder apparaat gesynchroniseerd en kan je samen met collega's werken in een gedeeld postvak.